joi, 19 mai 2016

Oameni mici cu visuri mari.

Spui Trecut și te lovești de lecții de viață,spui Viitor și asculți sunetul  dorințelor care se grăbesc să devină realitate, spui Prezent și spui Acum.
Te descrii pe tine,cel de astăzi care se află într-un punct al vieții...încă faci o schiță a destinului,te străduiești,mai adaugi,mai ștergi,mai dai la o parte și tot nu este cum îți dorești. Te surprinde fiecare noutate și parcă ți-ai dori să ai aripi să poți zbura,acolo sus...să vezi lumina și să îți încarci bateriile.
La 5 ani erai un om mic dar cu visuri mari,voiai să fii medic sau profesor,actor sau cântăreț,visai că vei avea o casă mare și frumoasă,cu piscină și terasă..exact așa cum vedeai în filme. 
Imprevizibil.
Cursul vieții se poate schimba într-o secundă datorită unui simplu gând sau impuls. O decizie poate risca sau poate câștiga totul. Hai să facem avioane de hârtie și să ne scriem problemele în interior,să le alungăm de la noi ca să fie liniște,dacă plouă să ne bucurăm că putem vedea curcubeul căci în orice tristețe se regăsește și picurele de speranță,când vedem apusul să spunem Mulțumesc...s-a mai dus o zi.
Există suflete care merită totul iar ceea ce faci pentru ele nu se mai numește sacrificiu ci dorință, sunt momente care îți topesc inima deși era un cub de gheață,atunci simți câtă căldură se poate ascunde în interiorul tău și stii că ești capabil să iubești necondiționat. 
Lasă vântul să alunge teama,oamenii curajoși care își asumă totul pentru a câștiga ceea ce nu poți cumpăra cu bani sunt eroii zilelor noastre,prinții sunt cei care știu încă să sărute mâna și fruntea iubitei sau soției ca semn de recunoștință,cei care susțin,încurajează,respectă,apreciază și sunt acolo. Zânele sunt acele ființe menite să aducă pe lume o nouă viață fără a se plânge de kilogramele în plus sau nopțile nedormite,sunt femeile care își păstrează feminitatea și sensibilitatea, cele care abordează diplomația pentru a evita contradicțiile,cele care sunt sincere și își știu locul.
Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit,fericită cu ceea ce am şi deschisă către ceea ce mă aşteaptă.