joi, 26 noiembrie 2015

Glasul iubirii,albul fericirii.

Ziua bună ți-aduce în cale omul bun,cu gândul ăsta am deschis ochii într-o zi de vară. Și de atunci m-am ambiționat să cred mai mult în ceea ce îmi doresc,să fiu mai deschisă către nou,mai discretă când vine vorba de ceilalți,mai calmă în fața problemelor,mai răbdătoare cu mine însămi,mai hotărâtă în fața alegerilor,mai atentă la ceea ce fac și mai eu...fără prejudecăți.

Oricât ar fi omul de "maestru" știe că singur nu poate face nimic. În viața asta cu toții datorăm cuiva ceea ce avem,ceea ce suntem...părinților că ne-au dat viață,bunicilor că ne-au crescut,fraților că ne susțin,prietenilor că ne-au acceptat și înțeles,iubitului/ei că ne apreciază,străinilor că ne dăruiesc uneori zâmbete deși nu ne cunosc. Mama e mamă,prietenă,soră și suflet deschis..e cea la care de multe ori alergăm să ne spunem of-ul. Ajungi la vârsta la care și tu îți dorești să fii ca ea,să treci de la joacă la rimel și ruj pe buze,de la adolescentă la femeie de succes,de la toate aceste satisfacții la liniștea din brațele cuiva,la rangul de soție și ulterior mămică. Orice soție are un soț și devine acestuia mama care îi ascultă temerile și nemulțumirile,prietena pe care se poate baza oricând,surioara care îl mai trage de mânecă și evident cea care îl iubește necondiționat. Dar el,...cine este?! Nu...nu e doar un bărbat. E un suflet,o ființă care devine totul pentru o altă ființă și care doar împreună cu aceasta dăruiesc lumii o altă viață. Când toate trec la un alt nivel,probabil că înțelegi mai bine cine ești tu și ce poți face. Ca o altă idee și trăire de care personal,nu mă pot dezlipi,e mulțumirea adusă lui Dumnezeu,pentru fiecare răsplată,fiecare secundă,fiecare bucurie și fiecare încercare. 


Omului căruia îi pasă de tine îi "crește" inima de bucurie,nu doar interesul. Caută să te audă,tu fiindu-i calmantul împotriva tuturor supărărilor,se preocupă de a te cunoaște,de a desluși tainele gândirii tale,izvorul care îți alimentează energia,motivele întristărilor,reacțiile în fața diferitelor situații,modul de a te comporta vis a vis de întâmplările de care te lovești.își ocupă uneori timpul liber nu cu prietenii ci cu tine,se gândește la bucuria și durerea ta,trăiește prezentul dar privește și cu speranțe pentru viitor,simte că tu ești altfel în comparație cu trecutul,că nu te rezumi doar la lucrurile de fațadă,că poate conturezi o imagine dificilă dar nu te judecă după aparențe. 

Ești aici,nu lângă mine..ci în sufletul meu. Mulțumesc! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu